Christmas Run

In 2019 vieren we de 5e editie van de Ugly Sweater Run met extra veel kerstgekkigheid, maar we willen ook graag samen met alle renners een heldendaad verrichten. Want ook deze Kerst zijn er te veel kinderen die helemaal alleen zijn, honger lijden of het koud hebben. Dat kan natuurlijk niet terwijl we samen peentjes zweten in onze foute kersttrui! Op deze dag schitteren duizenden mensen in Nederland in hun foutste kersttruien en verrichten een heldendaad om geld in te zamelen voor kinderen in nood.

De kop is er af: want per inschrijving doneren wij alvast 1 euro. Daarmee is het startbedrag voor de geldinzameling al €2.000! Maar we hebben veel meer nodig om kinderen in nood te helpen, dus doe ook mee met onze heldenactie en vraag je vrienden, collega's en familie om je te sponsoren voor je sportieve daad!

Help mee het record van vorig jaar te overtreffen
Vorig jaar hebben we samen €7.500 bij elkaar gerend in onze foute kersttrui. Daarmee heeft Save the Children kinderen in nood in bijvoorbeeld Syrië, Somalië, Bangladesh en Jemen kunnen herenigen met hun ouders, een warme plek om te slapen of een warme maaltijd kunnen geven. Dat bedrag willen we met de 5e editie overtreffen en daar hebben we jouw hulp voor nodig!

Help je mee?

Maak hier je eigen individuele of team heldenactiepagina aan of sluit je aan bij een bestaand team en steun Save the Children!